Genre Campursari dll

Bagus & Sindy – Iki Sapu Tanganku


(Silahkan membeli video aslinya pada alamat yang tertera pada video tersebut diatas.)

Iki sapu tanganmu ganda arum kanggo pepelingku
Kamban mlathi mung sawiji tur dadi ati rina lan wengi
Tak puja-puji gunane dadi tambane brantane
Ya iye iya iye

Nadyan adoh yen kadulu nanging caket jroning ati
Wohing aren sela ageng ngejur patra
Mbok ya eling prasetyamu sepisanan
Gilo iki sapu tanganmu tansah dadi tali katresnanku
Terong alit mung sira tak anti-anti


Leave a Comment: Prohibited To Perform Spam, Humiliation, Porn Or Drugs
Comments

Copyright © 2016 - Mbahwo.net

To Top