Genre Campursari dll

Nonik Aprilia – Ngujiwat


(Silahkan membeli video aslinya pada alamat yang tertera pada video tersebut diatas.)

Duh nimas mustikaning ywang
Kang ngujiwat, Kang weh reseping ati
Tetulungo raganing sun
Kang ketaman asmara
Esem iro nyirnake lungkrah lan lesu
Ngilangke roso kang samar
Tresnaku sundul wiyati

Nglamlami ngujiwat
yen angegeti lathi anjinggit alise
sasolah bawane lencir kuning nengsemake
sinawang yen ngujiwat
pamikir tan kuwat kaya arep nekat
suwe suwe tamat bebasan anggayuh lintang
yen tengah wengi pangrasaku kaya wus sumandhing
adhuh wong kuning liringing niro kang wening
amung tansah tak lalekke nangingtrus eling
nanging trus eling wekasan pepuntonku upamane
sekar aja nganti layu
kanggo cecundhukku adhuh nimas mustikaku


Leave a Comment: Prohibited To Perform Spam, Humiliation, Porn Or Drugs
Comments

Copyright © 2016 - Mbahwo.net

To Top