Genre Campursari dll

Uut Salsabila – Pripun


(Silahkan membeli video aslinya pada alamat yang tertera pada video tersebut diatas.)

Janjine pripun, kok ngantos setaun
Kirang langkung ngi-pun
Kulo suwun, ndiko eling mring sedayanipun

Kabare pripun, serat mboten ngintun sanak kakang ndusun
Sedoyo nggih rukun,
Wancine matun poro tani utun

Mbenjang nopo leh wangsul, ampun ngantos disusul
Makne si ponang gundhul
Ulate pun njegadul, pikire modhal madhul
Kono mung kendangan dengkul

Nilarke dusun, kersane kepripun
Soyo tangeh lamun
Lha mbok nggih sampun,
Wonten dusun, gesang sak wontenipun

reff :

Ulate pun njegadul, pikire modhal madhul
Kono mung kendangan dengkul

Nilarke dusun, kersane kepripun
Soyo tangeh lamun
Lha mbok nggih sampun,
Wonten dusun, gesang sak wontenipun


Leave a Comment: Prohibited To Perform Spam, Humiliation, Porn Or Drugs
Comments

Copyright © 2016 - Mbahwo.net

To Top