Genre Campursari dll

Nurhana – Resepsi


(Silahkan membeli video aslinya pada alamat yang tertera pada video tersebut diatas.)

Yen pinuju angrawuhi ing malem resepsi
Kakung putri ngagem busono kang edipeni
Poro putri sami lenggah jejer katon rapi
Yen sinawang nganti koyo kontes widodari

*
Poro priyo lenggahe rodo adoh sak wetoro
Uthak uthik lirak lirik
Ngguya ngguyu
Mesam mesem
Sajak arep mundut lagu

Sinten niku lenggah pojok ndelik ono mburi
Menga-mengo sajake kok ono sing diwedeni

ulang dari *


Leave a Comment: Prohibited To Perform Spam, Humiliation, Porn Or Drugs
Comments

Copyright © 2016 - Mbahwo.net

To Top