Genre Campursari dll

Vita Alvia – Gemantunge Roso

Vita Alvia - Gemantunge Roso

(Silahkan membeli video aslinya pada alamat yang tertera pada video tersebut diatas.)

mung kari angenan
welas hang isun sambang
saiki wes ilang

dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan
bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan
tibane malah kelaran

sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes demen wong liyan
jujur seng lilo nyaw*ng
saiki welas sun temenan

sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati

sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes duwe wong liyan
jujur seng lilo nyaw*ng
saiki welas sun temenan
sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki

sampek kapan kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mogo baen dadi jodoh mati
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati


Leave a Comment: Prohibited To Perform Spam, Humiliation, Porn Or Drugs
Comments

Copyright © 2016 - Mbahwo.net

To Top